Top

Tweedehands Stripboeken in Nijmegen

 • Antiquariaat Van Hoorn

  Houtstraat 35
  Nijmegen ( Gelderland )

  Filiaal:
  Nieuwstad 40
  Arnhem ( Gelderland )

  Het antiquariaat heeft een zeer uitgebreide algemene voorraad van 1.500.000 boeken en is gespecialiseerd op het gebied van natuur, oude zeldzame boeken, Nederlandse streekgeschiedenis, antieke prenten,  oude schoolplaten,  boekenweekgeschenken, plaatjesalbums en tweedehands strips. Op deze site zult u slechts een selectie van onze voorraad vinden.

 • PL-STRIPS

  Heydambroek 1501
  Nijmegen ( Gelderland )
 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Tweedehands Stripboeken
Tweedehands stripboeken of ook wel ‘strip’ genoemd, behoord tot de oudste vormen van literatuur. In een stripboek zijn verhalen getekend die tezamen een verhaal vormen. Een striptekenaar maakt, soms samen met een senarioschrijver, een compositie. Enkele bekende Nederlandse striptekenaars zijn bv Maarten Toonder (Tom Poes), Gerrit de Jager (Familie Doorzon) of Toon van Driel (FC Knudde). En niet te vergeten de in januari 2017 overleden Jan Kruis (Jan Jans en de Kinderen).
Bulletje en Boonestaak was één van de eerste strips in Nederland. Daarna kwamen de strips over Kapitein Rob, de voetballer Kick Wilstra, Eric de Noorman en detective Dick Bos. Ook Donald Duck kan je rekenen onder de Nederlandse strip omdat veel van deze strips door Nederlandse tekenaars en schrijvers worden gemaakt.

Op onze website kunt u winkels vinden waar u tweedehands stripboeken kunt kopen. Maar ook veel winkels waar 2e hands stripboeken te koop gevraagd worden. U kunt dus in de meeste winkels ook uw stripverzameling verkopen.