Top

Tweedehands Tuinbank in Nietap

 • Het Brocante Schuurtje Nietap

  J.P. Santeeweg 108
  Nietap ( Drenthe )

  Het Brocante Schuurtje Nietap is een winkel met tweedehands klepbanken, kasten en woonaccessoires in romantische, brocante stijl.
  Zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten, misschien kunnen wij het voor u vinden.
  Ook kunnen we uw meubel verven in een gewenste kleur of bewerken om hem die mooie brocante look te geven !!

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Wil je Tweedehands Tuinbank kopen?

Overweeg je  om tweedehands tuinbank te kopen in plaats van een nieuwe? Let dan vooral op de kwaliteit. De goedkopere tuinbanken kun je beter nieuw kopen. Winkels die gebruikte tuinbanken aanbieden, verkopen voornamelijk duurzaam geproduceerde banken. Denk aan een oude hardhouten tuinbank, of van mooi teakhout. Ook oude tuinbank met een gietijzeren of smeedijzeren frame is een sieraad in je tuin. de oude parkbanken zijn ook erg geliefd. Die mogen dan wel weer gebruikerssporen vertonen, wat juist de prijs kan verhogen. Gebruikte tuinmeubelen kunnen een tuin juist sfeer en stijl geven.
Hou wel rekening met het volgende: ‘Tweedehands’  wil niet altijd ´goedkoop’  betekenen. Dit geldt  zeker voor de tuinbranche.

Waar vind je tweedehands tuinbanken?

Voor gebruikte tuinbanken moet je veelal op zoek gaan naar antiekboerderijen, grote bedrijven die veel historische bouwmaterialen verkopen en  brocante winkels. Maar ook de duurdere antiekwinkels kunnen best een prachtige antieke tuinbank in hun assortiment hebben. Het kan alleen een hele speurtocht zijn om deze te vinden op internet. Begin je zoektocht begint op TweedehandsKwaliteit.nl! Hier kun je gemakkelijk een winkel in de buurt vinden die precies heeft wat jij zoekt.
Ook als je een mooie oude bank wilt verkopen en je wilt geen kopers aan de deur, kan je in  deze winkels vaak een eerlijke prijs krijgen. Je kunt eerst even bellen voordat je langs gaat. Maar meestal zijn de ondernemers altijd op zoek naar mooie tweedehands tuinspullen, omdat deze zeer gewild zijn tegenwoordig.