Top

Tweedehands Tuinmeubelen in Sint Jansteen

 • Benko

  Hemelstraat 6
  Sint Jansteen ( Zeeland )

  Benko heeft een ruim assortiment aan antieke bouwmaterialen en meubels in die goed  passen in verschillende woonstijlen. Wij verkopen zowel industrieel, als  antiek en brocante voor binnen of buiten. Oude voordeuren, binnendeuren  of louvre deuren, oude luiken, oude vloeren of plavuizen en wandtegels. Maar ook hebben wij een ruim assortimnt aan brocante meubels, oude radiatoren,  antieke Franse spiegels of religieus antiek.

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Wil je Tweedehands Tuinmeubelen kopen?

Overweeg je  om tweedehands tuinmeubelen te kopen in plaats van nieuw? Let dan vooral op de kwaliteit. De goedkopere tuinsets kun je beter nieuw kopen. Winkels die gebruikte tuinmeubels aanbieden, verkopen voornamelijk duurzaam geproduceerde meubels. Denk aan een oude hardhouten tuinbank, stevige teakhouten tuinstoelen of een  mooie gietijzeren of smeedijzeren tuintafel. Ook brocante Franse klapstoeltjes met een leuk klein tweedehands tuintafeltje zijn er gewild. Die mogen dan wel weer gebruikerssporen vertonen, wat juist de prijs kan verhogen. Gebruikte tuinmeubelen kunnen een tuin juist sfeer en stijl geven.
Hou wel rekening met het volgende: ‘Tweedehands’  wil niet altijd  ‘goedkoop’  betekenen. Dit geldt  zeker voor de tuinbranche.

Waar vind je tweedehands tuinmeubelen?

Voor gebruikte tuinmeubels moet je veelal op zoek gaan naar antiekboerderijen en brocante winkels. Of grote bedrijven die veel historische bouwmaterialen verkopen . Maar ook de duurdere antiekwinkels kunnen best een prachtige antieke tuinbank in hun assortiment hebben. Het kan alleen een hele speurtocht zijn om deze te vinden op internet. Niet als je je zoektocht begint op TweedehandsKwaliteit.nl! Hier kun je gemakkelijk een winkel in de buurt vinden die precies heeft wat jij zoekt.
Ook als je iets moois wilt verkopen en je wilt geen kopers aan de deur, zijn deze winkels vaak bereid om een eerlijke prijs te betalen voor jouw gebruikte spullen. Je kunt eenvoudig eerst even telefonisch contact opnemen. Ook deze ondernemers zijn namelijk weer op zoek naar mooie tweedehands tuinspullen, omdat deze zeer gewild zijn tegenwoordig.