Top

Tweedehands Vinyl in Amsterdam

 • Eardrum Buzz Records

  Haarlemmerplein 9
  Amsterdam ( Noord-Holland )

  Bij ons vind je mooi en redelijk geprijsd vinyl in ieder genre.  Wij hebben wekelijks nieuw aanbod van tweedehands vinyl, waar vaak titels bij zitten die elders niet makkelijk te vinden zijn. Wij zijn altijd op zoek naar vinylcollecties. Heb je een vinylcollectie, dan kun je die aan ons verkopen.

 • Amstel Antiques & Records

  Amstel 100
  Amsterdam ( Noord-Holland )
 • Any Old Time

  Woestduinstraat 84
  Amsterdam ( Noord-Holland )
 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

De ‘comeback’ van tweedehands vinyl

Sinds een aantal jaren is tweedehands vinyl weer helemaal terug. Degenen die destijds hun oude lp’s voor een appel en een ei van de hand hebben gedaan hebben maar al te vaak spijt. De echte muziekliefhebbers hebben waarschijnlijk allemaal hun lp collectie uit de kamer verhuisd naar zolder en braaf vervangen door de cd. Weg doen was geen optie. Teveel nostalgie verzameld in één of twee strekkende meters. Achteraf een verstandige keuze. Dezelfde lp collectie is bij de meeste liefhebbers inmiddels weer verhuisd van zolder naar de huiskamer. En zo ook de oude platenspeler.

Veel artiesten brengen hun albums ook weer uit op vinyl. Dit is begrijpelijk omdat de naald van de platenspeler voor een veel warmer geluid zorgt.

Hoe vind je gemakkelijk een tweedehands platenwinkel?

Door de toenemende interesse is er in heel veel steden weer een tweedehands platenwinkel te vinden. Bij al deze platenzaken kun je naast de oude langspeelplaten ook oude singles, een tweedehands cd of tweedehands dvd kopen. Een enkele platenwinkel heeft ook wel een tweedehands platenspeler te koop.

Heel veel van deze platenwinkels in Nederland staan op TweedehandsKwaliteit.nl. Maak het jezelf dus gemakkelijk en begin je zoektocht naar tweedehands vinyl van je favoriete artiest op onze website.