Top

Tweedehands Vinyl in Groningen

 • Antiquariaat Berger & De Vries

  Pelsterstraat 27-29
  Groningen ( Groningen )

  Uit de aard van ons bedrijf zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van tweedehands en antiquarische boeken, oude prenten en tweedehands vinyl. Heeft u enkele bijzondere boeken of juist een grotere hoeveelheid aan te bieden dan kopen wij graag van u in!

 • Klinkhamer

  Folkingestraat 48-50
  Groningen ( Groningen )

  Een gigantische (200 m2!) antiek-, curiosa- en platenzaak met een uitgebreid assortiment. Je kunt terecht voor de meest uiteenlopende dingen: oude reclameblikken, schedels, oude ansichtkaarten, keramiek, tweedehands LP’s, modern keramiek, antiek speelgoed, tweedehands verlichting, sieraden, klein antiek  zilver, glaswerk, aziatica en nog veel meer

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

De ‘comeback’ van tweedehands vinyl

Sinds een aantal jaren is tweedehands vinyl weer helemaal terug. Degenen die destijds hun oude lp’s voor een appel en een ei van de hand hebben gedaan hebben maar al te vaak spijt. De echte muziekliefhebbers hebben waarschijnlijk allemaal hun lp collectie uit de kamer verhuisd naar zolder en braaf vervangen door de cd. Weg doen was geen optie. Teveel nostalgie verzameld in één of twee strekkende meters. Achteraf een verstandige keuze. Dezelfde lp collectie is bij de meeste liefhebbers inmiddels weer verhuisd van zolder naar de huiskamer. En zo ook de oude platenspeler.

Veel artiesten brengen hun albums ook weer uit op vinyl. Dit is begrijpelijk omdat de naald van de platenspeler voor een veel warmer geluid zorgt.

Hoe vind je gemakkelijk een tweedehands platenwinkel?

Door de toenemende interesse is er in heel veel steden weer een tweedehands platenwinkel te vinden. Bij al deze platenzaken kun je naast de oude langspeelplaten ook oude singles, een tweedehands cd of tweedehands dvd kopen. Een enkele platenwinkel heeft ook wel een tweedehands platenspeler te koop.

Heel veel van deze platenwinkels in Nederland staan op TweedehandsKwaliteit.nl. Maak het jezelf dus gemakkelijk en begin je zoektocht naar tweedehands vinyl van je favoriete artiest op onze website.