Top

Antieke Wapens

9 winkels gevonden

 • Classic Military Arsenal

  Kuiperstraat 4
  Well ( Gelderland )

  Classic Military Arsenal specialiseert zich in de inkoop en verkoop van antieke wapens en militaire toebehoren, uit de periode van wereld oorlog 1 & 2 en in het bijzonder de Vietnam oorlog. Wij maken er een erezaak van om elke geïnteresseerde koper van een antiek vuurwapen persoonlijk te ontvangen.

 • Grijpma Antiquairs

  Hoornsedijk 28
  Haren ( Groningen )

  Sinds 1976 zijn Grijpma Antiquairs gespecialiseerd in antieke wapens, nautische objecten en zilveren gebruiksvoorwerpen uit de 16e,  17e,  18e en 19e eeuw van hoofdzakelijk Nederlandse oorsprong of hiermee historisch verbonden.

 • AK-Antiek

  Kerkstraat 2
  Coevorden ( Drenthe )

  Aziatische Kunst: Ivoor – Netsuke – Okimono – Inro – Ojime – Japanse Prenten – Porselein etc…  Kunst en Antiek: Aardewerk – Porselein – Glas & Kristal – Zilver – Klokken – Horloges – Antieke Wapens etc…

 • Anterieur Leiden

  Nieuwstraat 23
  Leiden ( Zuid-Holland )
 • Blok Antiek

  Voorthuizerstraat 87a
  Putten ( Gelderland )
 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • De Goede Oude Tijd

  W.de Rijkenlaan 13b
  Eindhoven ( Noord-Brabant )
 • MC4U

  Spijksedijk 3-181b
  Spijk ( Gelderland )

  MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de inkoop en verkoop van collectors items, antieke wapens, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten.  Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.

 • Stegehuis Antiek

  Haven Noordzijde 21a
  Almelo ( Overijssel )

  Wij leveren mooie kwaliteit antiek aan de handel en aan particulieren.
  Naast een ruim assortiment klokken en horloges  hebben wij een verzameling mooie antieke kasten, tafeltjes en stoelen. Soms hebben wij leuke technische dingen zoals film- en foto apparatuur en antieke kijkers. Kortom, een groot assortiment van allerhande antiek en curiosa

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Waar kun je antieke wapens kopen?

Ben je op zoek naar antieke wapens? Op TweedehandsKwaliteit.nl zijn winkels te vinden die antieke pistolen en revolvers verkopen. Sommigen hebben ook antieke hagelgeweren of oude kogelgeweren in hun assortiment. Ook een oude sabel, middeleeuws harnas, hellebaard of antiek saluut kanon is via onze website wel te vinden. Een aantal winkels hebben een grote diversiteit aan 18e – 19e – en 20e eeuws vuurwapens die onder de vrijstelling Art 18 vallen.

De Wet Wapens en Munitie

De Wet Wapens en Munitie onderscheid vier categorieën. Sommige wapens zijn vrijgesteld van de verboden die voor de categorie waarin zij vallen, gelden. Dit betreft vooral antieke wapens. Welke wapens dat zijn, is te vinden in artikel 18 van de Regeling Wapens en Munitie. Let bij aanschaf goed op of het vuurwapen dat je wilt aanschaffen valt onder de vrijstelling Art 18. Maar ook of de WWII geweren en pistolen, onklaar gemaakt zijn volgens de richtlijnen van de Europese Unie.

Sommige winkels op onze website zorgen ervoor dat je op de juiste manier geadviseerd wordt m.b.t. de regelgeving van de Wet Wapens en Munitie.