Top

Art Deco Lampen

11 winkels gevonden

 • Antes Art 1900

  Noordeinde 202
  Den Haag ( Zuid-Holland )

  Rachel Reijers verzamelt al bijna dertig jaar Europese Art Nouveau en Art Deco, met als zwaartepunt in haar collectie de Franse glaskunst van het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw. De galerie Antes Art 1900 aan is te vinden aan het prestigieuze Noordeinde, een straat die bekend staat om zijn kunsthandels en antiekwinkels en natuurlijk ook het Koninklijk paleis.

 • 't Aloude

  Nachtegaalstraat 25
  Utrecht ( Utrecht )

  Voor design, vintage, kunst en antiek. Ons aanbod wisselt voortdurend. Accenten liggen op: antiek glaswerk,  oud keramiek, tweedehands meubels, Scandinavisch design, oude lampen, sculpturen, tweedehands schilderijen, antieke uurwerken

 • Affaire d'Antiques et Cadeaux

  Hertogstraat 31
  Eindhoven ( Noord-Brabant )

  Bij Affaire d’Antiques et Cadeaux vindt u een unieke verzameling stijlmeubels, houtsnijwerk, glaswerk, porselein, spiegels, woondecoraties en hedendaagse kunstvoorwerpen. Bij alles wat Cor aanbiedt, staat exclusiviteit voorop.

 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • Art Deco & Antiek Krommenie

  Weverstraat 1b
  Krommenie ( Noord-Holland )

  Wij verkopen Art Deco meubels, accessoires en verlichting met een toefje design. Het Hollandse Art-Deco bestaat uit het luxe en decoratieve Amsterdamse school en het moderne en strakke Haagse school.

 • Art Deco Style & Light

  Breestraat 17
  Delft ( Zuid-Holland )

  U vindt in onze winkel in de Breestraat in Delft een uitgebreide collectie van zowel remake verlichting, nieuw gefabriceerde staalmeubels van Muller, opnieuw gestoffeerd zitmeubilair, als unieke éénmalige voorwerpen, die er weer uitzien als vanouds.

 • Davidowski BV

  Virulyweg 32
  Almelo ( Overijssel )
 • Downtown Vintage Breda

  Kasteelplein 1
  Breda ( Noord-Brabant )

  De eigenzinnigste en coolste vintage vintage winkel van Breda! Wij bieden een ruim assortiment vintage meubelen, verlichting en accessoires.

 • Kwartier

  Oudekerkhof 7
  Utrecht ( Utrecht )
 • Sijf en Dax van Zuilen

  Wilgenweg 21-23
  Oudewater ( Utrecht )

  Ontdek onze uitgebreide collectie tweedehands horecameubilair, bars op maat, verlichting, originele decoraties, unieke glas-in-lood plafonds, eiken en mahonie lambriseringen en veel meer, allemaal afkomstig uit oude panden in Nederland, België, Engeland en Frankrijk.

 • Vieille France

  Akkerstraat 1a
  Biest-Houtakker ( Noord-Brabant )

  In het prachtige buitengebied tussen Biest-Houtakker en Hilvarenbeek ligt Vieille France, een unieke woonwinkel. Onze originele collectie bestaat uit een mix van oud landelijk Frans, industrieel en oude bouwmaterialen. Bij ons vind je alles voor de inrichting van je huis en tuin in jouw eigen unieke stijl.
  Wandel door Vieille France en doe talloze ideeën op voor binnen en buiten.

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart