Top

Art Deco Meubels

11 winkels gevonden

 • Antes Art 1900

  Noordeinde 202
  Den Haag ( Zuid-Holland )

  Rachel Reijers verzamelt al bijna dertig jaar Europese Art Nouveau en Art Deco, met als zwaartepunt in haar collectie de Franse glaskunst van het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw. De galerie Antes Art 1900 aan is te vinden aan het prestigieuze Noordeinde, een straat die bekend staat om zijn kunsthandels en antiekwinkels en natuurlijk ook het Koninklijk paleis.

 • Art Deco Enzo

  Tolweg 23
  Oud-Annerveen ( Drenthe )
 • 't Aloude

  Nachtegaalstraat 25
  Utrecht ( Utrecht )

  Voor design, vintage, kunst en antiek. Ons aanbod wisselt voortdurend. Accenten liggen op: antiek glaswerk,  oud keramiek, tweedehands meubels, Scandinavisch design, oude lampen, sculpturen, tweedehands schilderijen, antieke uurwerken

 • Affaire d'Antiques et Cadeaux

  Hertogstraat 31
  Eindhoven ( Noord-Brabant )

  Bij Affaire d’Antiques et Cadeaux vindt u een unieke verzameling stijlmeubels, houtsnijwerk, glaswerk, porselein, spiegels, woondecoraties en hedendaagse kunstvoorwerpen. Bij alles wat Cor aanbiedt, staat exclusiviteit voorop.

 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • Art Deco Style & Light

  Breestraat 17
  Delft ( Zuid-Holland )

  U vindt in onze winkel in de Breestraat in Delft een uitgebreide collectie van zowel remake verlichting, nieuw gefabriceerde staalmeubels van Muller, opnieuw gestoffeerd zitmeubilair, als unieke éénmalige voorwerpen, die er weer uitzien als vanouds.

 • De Dubbele Deur Antieksite.nl

  Pascalweg 155
  Rotterdam ( Zuid-Holland )

  Op zoek naar een prachtige meubel? Hier vindt u een verrassende collectie antieke coulissetafels, bureaus en bijzondere kasten.
  Tweedehands kwaliteit en exclusiviteit helder gepresenteerd op een website met foto’s én prijzen. Veel  kijkplezier en tot snel…

 • Downtown Vintage Breda

  Kasteelplein 1
  Breda ( Noord-Brabant )

  De eigenzinnigste en coolste vintage vintage winkel van Breda! Wij bieden een ruim assortiment vintage meubelen, verlichting en accessoires.

 • Hugo Vintage

  Hugo de Grootstraat 136c
  Delft ( Zuid-Holland )

  In Hugo Vintage combineren wij de liefde voor vintage kleding en vintage interieur en de lol om nieuwe mensen te ontmoeten. We willen met Hugo Vintage laten zien dat je er in vintage kleding fantastisch uit kan zien en dat je je huis of kamer met vintage meubels en accessoires zo ontzettend gaaf kunt inrichten en stylen.

 • Kunsthandel Juffermans

  Lange Jansstraat 10
  Utrecht ( Utrecht )

  Kunsthandel Juffermans is de leading dealer geworden van de grafiek en werken op papier door Kees van Dongen (1877 -1968). Hij maakte naast zijn schilderijen, prachtige litho’s, etsen en pochoirs.
  Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide collectie Art Deco meubels en objecten van hoge kwaliteit. Onder andere werken van Copier, Rietveld, Lalique, Vermeire, Dudok, Hagenauer, Gispen, Gellings, Delheid, Agterberg, etc.

 • ZitGoed & Zo

  Waaldijk 42
  Herwijnen ( Gelderland )

  Bij ZitGoed & Zo – Vintage Design in Herwijnen vind je fraaie tweedehands vintage design meubels van voornamelijk Nederlandse ontwerpers voor in huis, op kantoor en in je bedrijf

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Art Deco Meubels zijn zeer gewild

Originele Art Deco meubels uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw zijn nog steeds zeer gewild bij veel mensen. De populaire stijlbeweging Art Deco is terug te vinden in de toegepaste en decoratieve kunst. Verwante stromingen zijn oa De Amsterdamse School, de Haagse School.
Er zijn veel mooie Art Deco Meubelen gemaakt zoals eetkamertafels, eetkamerstoelen, fauteuils,  houten bureaus en kasten. Maar ook in antieke kapstokken, tweedehands bijzettafels, antieke boekenmolens of oude dranken kastjes is er veel te koop in de Art Deco stijl.

Waar zijn Art Deco meubelen te koop?

Waar vind je gemakkelijk winkels waar je Art Deco Meubelen kan kopen of verkopen. Op TweedehandsKwaliteit.nl staan veel winkels die ook Art Deco meubels in hun assortiment hebben. Sommige hebben zich helemaal gespecialiseerd in Art Deco en Art Nouveau. Weer anderen doen zelfs vakkundig stofferen van stoelen en banken in de Art Deco stijl. Er is genoeg te koop. Begin je zoektocht dus op onze website. Niet alleen voor de meubelen maar ook voor de decoratieve kunstobjecten uit deze periode.