Top

Aziatische Kunst

13 winkels gevonden

 • BRIEKANTIEK

  Voorneseweg 10
  Heerewaarden ( Gelderland )

  BRIEKANTIEK is gelegen in en rondom onze voormalige steenfabriek. Deze ligt in een natuurgebied tussen Maas en Waal. Bij ons vind u een enorme collectie tweedehands. Zowel antieke als industriële meubels voor binnen en buiten. Wij hebben ook  tweedehands beelden, tweedehands kachels en allerlei verlichting. Voor oude bouwmaterialen,  kunst en design bent u bij BRIEKANTIEK ook op het goede adres.

 • De Vries Antiek

  Zandstraat 1
  Heeswijk-Dinther ( Noord-Brabant )

  De Vries Antiek is importeur van originele antieke koloniale meubelen en Aziatische kunst. Eigenaar Patrick de Vries reist enkele keren per jaar naar de binnenlanden van Indonesië en India om daar zelf de mooiste en unieke meubelen te zoeken. Tijdens die reizen gaat hij ook op zoek naar oude originele beelden en andere traditionele kunst.

 • AK-Antiek

  Kerkstraat 2
  Coevorden ( Drenthe )

  Aziatische Kunst: Ivoor – Netsuke – Okimono – Inro – Ojime – Japanse Prenten – Porselein etc…  Kunst en Antiek: Aardewerk – Porselein – Glas & Kristal – Zilver – Klokken – Horloges – Antieke Wapens etc…

 • Antiekhandel Van Eyck

  Boschstraat 74
  Maastricht ( Limburg )
 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • De Doofpot Antiek

  Piet Heinstraat 96A
  Den Haag ( Zuid-Holland )

  Wij zijn een antiekwinkel gespecialiseerd in aziatica en kristallen kroonluchters. Tevens kunt u bij ons terecht voor antieke meubels, bronzen beelden, netsuke’s, Japanse houtsnedes en nog veel meer tweedehands.

 • Heeren van Bronckhorst

  Onderstraat 1
  Bronkhorst ( Gelderland )

  Heeren van Bronckhorst is een juwelier en antiquair. Een greep uit de collectie: antiek zilver, Delfts aardewerk, juwelen, aquarellen, tweedehands schilderijen en klokken. Maar ook veel Aziatisch antiek waaronder Japans en Chinees porselein.
  Op deze website vindt u onze collectie. Heeft u interesse in van onze kunstobjecten? U kunt ons bezoeken om de collectie te bekijken.

 • Jack Nelis Asian Antiques

  Noordeinde 154
  Den Haag ( Zuid-Holland )

  Jack Nelis Asian Antiques heeft een van de grootste en meest gevarieerde collecties Aziatische kunst van Nederland. Bent u een verzamelaar, binnenhuisarchitect of een kunst- en antiekliefhebber? Dan mag u een bezoek aan onze winkel niet overslaan.
  Wij zijn altijd geïnteresseerd om bijzondere Aziatische voorwerpen aan te kopen, ook gehele collecties. We zoeken in het bijzonder Chinees porselein en gebruiksvoorwerpen.

 • Odette Welvaars

  Bloemgracht 89
  Amsterdam ( Noord-Holland )
 • Sengers

  Voorstraat 387-391
  Dordrecht ( Zuid-Holland )

  Als antiek juwelier in Dordrecht vindt u ons sinds 1972 in de historische binnenstad in vijf grachtenpanden, waarvan eentje met de bekende 17e eeuwse “Dordtse” gevel, aan de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat.
  Onze collectie bestaat uit juwelen, gouden en zilveren antieke sieraden, antieke zilveren verzamel- en gebruiksvoorwerpen,  etnografica, Chinees porselein,  Aziatische kunst, kristal, schilderijen en toegepaste kunst.

 • Shangri-La Asian Art

  Weverstraat 28
  Arnhem ( Gelderland )

  Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbaar adres voor bijzondere tweedehands beelden, objecten en antieke sieraden uit Azië van hoge kwaliteit. Wij bieden u onder andere antieke kunstvoorwerpen en beelden uit Tibet, Nepal, India, Thailand, Birma, China en Japan.
  Ook vindt u bij ons een prachtige collectie authentieke Aziatische objecten en beelden van recentere datum. Wij hebben daarnaast een aanbod van unieke, ambachtelijk gemaakte zilveren antieke sieraden met diverse stenen.

 • Vanderven Oriental Art

  Nachtegaalslaantje 1
  Den Bosch ( Noord-Brabant )
 • You & Home Living

  Noordereinde 249
  's Graveland ( Noord-Holland )
 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Op zoek naar Aziatische Kunst?

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar Aziatische Kunst. Kunst blijkt een goede belegging. Zeker in een tijd waarin je bijna geen rente meer krijgt op je kapitaal.
Nederlanders trokken in het verre verleden al naar Azië. Al zo’n vierhonderd jaar geleden gingen vele met de VOC richting Azië om daar handel te drijven of hun geluk te zoeken. Dit had zowel invloed op de Nederlandse als de Aziatische samenleving. In 1918 werd De Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst opgericht. Deze vereniging had het doel om de belangstelling te stimuleren en de wetenschapsbeoefening op dit gebied te bevorderen.

Waar vind je Aziatische Antiek?

Veel antiekwinkels hebben wel iets van Chinees en Japans porselein of Chinese meubels in hun collectie. Een aantal hebben zich gespecialiseerd in (een deel van) Aziatisch Antiek. Sommige antiekwinkels hebben antieke beelden, kunstvoorwerpen of sieraden uit Japan, China, Birma, India, Nepal en Tibet. Andere hebben zich weer gespecialiseerd in porselein uit de Song, Ming en Qing dynastie of terracotta paarden uit de Tang-dynastie. Weer anderen hebben veel Boeddha’s uit Thailand en Birma. Er zijn er ook die zich hebben toegelegd op de Japanse kunst en etnografica.
Veel van dit soort winkels zijn te vinden op onze website van TweedehandsKwaliteit.nl.