Top

Collectors Items

18 winkels gevonden

 • Good Times

  Wageweg 4
  Alkmaar ( Noord-Holland )

  We kopen en verkopen:
  -courante geluids- en beelddragers, zoals lp’s , cd’s en dvd’s
  -muziekgerelateerde collectors items
  -muziektijdschriften
  -muziekinstrumenten: (bas-)gitaren , gitaar versterkers , effectpedalen
  -platenspelers, versterkers en luidsprekers

 • Antiques & Vintage

  Bedrijfsweg 19
  Best ( Noord-Brabant )

  Wij handelen in antiek meubilair, vintage loftdeuren, louvre luiken en decoratie materialen. Zoals bv oude reclameborden, USA Vintage, een oude Chevy uit 1961 en nog veel meer colletors items. Neem eens een kijkje op onze website of kom eens langs in Best.

 • BRIEKANTIEK

  Voorneseweg 10
  Heerewaarden ( Gelderland )

  BRIEKANTIEK is gelegen in en rondom onze voormalige steenfabriek. Deze ligt in een natuurgebied tussen Maas en Waal. Bij ons vind u een enorme collectie tweedehands. Zowel antieke als industriële meubels voor binnen en buiten. Wij hebben ook  tweedehands beelden, tweedehands kachels en allerlei verlichting. Voor oude bouwmaterialen,  kunst en design bent u bij BRIEKANTIEK ook op het goede adres.

 • Brocante Fabriek

  Heuvelstraat 5
  Dongen ( NB )
 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • De Curiositeiten van Larry

  Scheldestraat 29
  Alkmaar ( Noord-Holland )

  20ste eeuw kunst en toegepaste kunst, met de nadruk op de periode 1900-1940.

 • De Goede Oude Tijd

  W.de Rijkenlaan 13b
  Eindhoven ( Noord-Brabant )
 • De Handelsfabriek

  Feithsweg 3
  Tolbert ( Groningen )

  Bij ons vind je unieke, originele oude meubelen, tweedehands verlichting en tweedehands woonaccessoires. Al onze items komen rechtstreeks uit het verleden. Van stoere industriële werkbanken, oude fabriekslampen tot bijzondere vintage woonaccessoires. In onze authentieke fabriek vind je landelijk, industrieel, retro, vintage, robuust, stoer, sober en chique.

 • De Olde Fietse

  Dr. Larijweg 117
  Ruinerwold ( Drenthe )

  Graag verwelkomen wij u in onze modelboerderij uit 1925. U zult aangenaam verrast zijn door onze indrukwekkende verzameling tweedehands, bestaande uit antiek, brocante & curiosa.
  Tevens kunt u bij ons terecht voor het matten van stoelen.
  Wij kopen ook inboedels in.

 • Déjà Vintage.com

  Burg. van Walsumlaan 528
  Rotterdam ( Zuid-Holland )
 • Grandmasshop

  Rijksweg 2
  Garrelsweer ( Groningen )
 • MC4U

  Spijksedijk 3-181b
  Spijk ( Gelderland )

  MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de inkoop en verkoop van collectors items, antieke wapens, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten.  Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.

 • Mr. F.J. Haffmans Kunst en Antiekhandel

  Hoogravenseweg 24
  Utrecht ( Utrecht )

  In het voormalige Stadzendingskerkje  in Utrecht is sinds 1978 de kunst  en antiekhandel van Joep Haffmans gevestigd. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsmeubelen uit de achttiende en negentiende eeuw. Verder een groot en gevarieerd aanbod van kunstvoorwerpen, militaria, iconen en verzamelaarsobjecten.

 • Roerende Zaken

  Overtoom 6
  Amsterdam ( Noord-Holland )
 • Smeerling Antiek & Restauratie

  Smeerling 16
  Ontswedde ( Groningen )
 • The Vintage Garage

  Bareveld 2
  Nieuwediep ( Drenthe )

  Inkoop en verkoop van Vintage, industriële en bijzondere woonitems.

 • Verroest

  Burg. J.G. Legroweg 110
  Eelde ( Drenthe )
 • Victorian House

  Musschenberg 30
  Spaubeek ( Limburg )

  Victorian House staat voor een stijlvolle, warme en aangename verfraaiing van uw interieur door Georgian-, Regency- en Victorian meubilair, antieke objecten en decoraties.

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Verzamelaars van Collectors Items

Op TweedehandsKwaliteit.nl zijn verschillende winkels te vinden die collectors items aanbieden. De Nederlands betekenis voor collectors item is een verzamelobject dat zeer gewild is, en meestal zeldzaam. Dit kan komen omdat de oplage zeer beperkt is geweest (gelimiteerde oplage), omdat een object is gemaakt door een bekend persoon of omdat een beroemdheid het in zijn of haar bezit heeft gehad of heeft gesigneerd. Verzamelaars van collectors items zijn zeer divers.

Voorbeelden van Collectors Items

Er zijn verzamelaars van oude horloges, tweedehands stripboeken, oude munten, oude lp’s, oude reclameborden, of gewoon van een zeer zeldzaam object, bv een oude jukebox, een oude flipperkast of een antieke benzinepomp.
Voorbeelden zijn er te vinden bij dure tweedehands horloges van bepaalde merken zoals Vacheron Constantin of Greubel Forsey. Zij hebben dan een exclusief uurwerk uitgebracht wat door de tijd heen alleen maar in prijs is gestegen.
Er zijn ook voorbeelden van tweedehands stripboeken, omdat een bepaald deel maar in beperkte oplage is gedrukt. Dit zijn meestal de oude eerste drukken van Kuifje, Suske en Wiske of Nero. De strips van Olivier B. Bommel van de Nederlands striptekenaar Marten Toonder zijn vaak veel waard.
Bij oud vinyl kan het de speciale persing, de hoes of het label zijn wat het zeldzaam maakt.