Top

Militaria

9 winkels gevonden

 • Classic Military Arsenal

  Kuiperstraat 4
  Well ( Gelderland )

  Classic Military Arsenal specialiseert zich in de inkoop en verkoop van antieke wapens en militaire toebehoren, uit de periode van wereld oorlog 1 & 2 en in het bijzonder de Vietnam oorlog. Wij maken er een erezaak van om elke geïnteresseerde koper van een antiek vuurwapen persoonlijk te ontvangen.

 • De Tijdspiegel

  Molenstraat 51
  Den Haag ( Zuid-Holland )

  De Tijdspiegel is sinds 1975 een gespecialiseerd bedrijf in antieke klokken, oude barometers en instrumenten, gevestigd in het Hofkwartier naast Parkhotel Den Haag. Tevens een unieke collectie militaria, zoals oude sabels, onderscheidingen en gerelateerde items voor verzamelaars

 • Bolk-Antiques

  Tilburgseweg 19
  Goirle ( Noord-Brabant )
 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • Heeren van Bronckhorst

  Onderstraat 1
  Bronkhorst ( Gelderland )

  Heeren van Bronckhorst is een juwelier en antiquair. Een greep uit de collectie: antiek zilver, Delfts aardewerk, juwelen, aquarellen, tweedehands schilderijen en klokken. Maar ook veel Aziatisch antiek waaronder Japans en Chinees porselein.
  Op deze website vindt u onze collectie. Heeft u interesse in van onze kunstobjecten? U kunt ons bezoeken om de collectie te bekijken.

 • MC4U

  Spijksedijk 3-181b
  Spijk ( Gelderland )

  MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de inkoop en verkoop van collectors items, antieke wapens, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten.  Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.

 • Mr. F.J. Haffmans Kunst en Antiekhandel

  Hoogravenseweg 24
  Utrecht ( Utrecht )

  In het voormalige Stadzendingskerkje  in Utrecht is sinds 1978 de kunst  en antiekhandel van Joep Haffmans gevestigd. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsmeubelen uit de achttiende en negentiende eeuw. Verder een groot en gevarieerd aanbod van kunstvoorwerpen, militaria, iconen en verzamelaarsobjecten.

 • Smeerling Antiek & Restauratie

  Smeerling 16
  Ontswedde ( Groningen )
 • Staman

  Ambachtsweg 18
  Nijverdal ( Overijssel )

  Staman is wereldwijd de grootste leverancier op het gebied van leger Jeep onderdelen en onderdelen voor oude legervoertuigen.  Verder verkopen wij allerlei militaria, oude gevechtsuitrustingen en andere militaire kledingstukken in onze vintage shop. Wij hebben ook een collectie van vintage damesjurken

   

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Militaria is populair

Militaria is een populair zoekitem op internet. Veel verzamelaars van militaria zijn op zoek naar spullen uit de 1e of 2e Wereldoorlog. Er wordt veel gezocht naar antieke wapens, oude sabels,  helmen, militaire emblemen, harnassen en andere voorwerpen. Er wordt veel online aangeboden. Maar er zijn ook genoeg winkels en beurzen te bezoeken waar militaria wordt verkocht. Het is toch het leukste om zelf te snuffelen tussen de oude spullen. Hoe mooi is het om een oud item vast te houden en te bedenken wat daar allemaal mee gebeurd kan zijn.

TweedehandsKwaliteit.nl richt zich op fysieke winkels

TweedehandsKwaliteit.nl richt zich op ondernemers die militaria, naast het online aanbieden, ook in hun fysieke winkel kunnen laten zien. Wij vinden het belangrijk dat de binnensteden aantrekkelijk blijven. Dit kan alleen als er genoeg leuke winkels zijn die een goed assortiment van artikelen aanbieden. In dit geval dus militaria en alles wat daarmee te maken heeft. Er staan zelfs winkels op die onderdelen van legervoertuigen verkopen. Neem dus eerst eens een kijkje op TweedehandsKwaliteit.nl om te kijken of je een winkel kan vinden die heeft wat jij zoekt.