Top

Oude Landkaarten

21 winkels gevonden

 • 19Toen

  Westdijk 53-55
  Sommelsdijk ( Zuid-Holland )

  19Toen is een winkel en webshop met een verrassende collectie.  Je kunt hier tweedehands verlichting, meubelen en woonaccessoires uit de jaren ’20 tot ’80 vinden. Een groot deel van onze collectie is te vinden op deze website. Deze is opgesplitst in een vintage én retro gedeelte.

 • Anno'85

  Reigerstraat 2
  Breda ( Noord-Brabant )

  Wij verkopen originele antieke meubelen, antieke kroonluchters en spiegels. Ook hebben wij een ruime keuze aan oude sculpturen, gravures, antieke schilderijen, chinees porselein, antieke kandelaars en ander klein antiek. U vindt ons markante hoekpand in het centrum van Breda, nabij de Grote Kerk.

 • Antiquariaat Berger & De Vries

  Pelsterstraat 27-29
  Groningen ( Groningen )

  Uit de aard van ons bedrijf zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van tweedehands en antiquarische boeken, oude prenten en tweedehands vinyl. Heeft u enkele bijzondere boeken of juist een grotere hoeveelheid aan te bieden dan kopen wij graag van u in!

 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • Antiquariaat De Vries & De Vries

  Damstraat 19
  Haarlem ( Noord-Holland )

  De Vries & De Vries biedt u een grote collectie antieke kaarten en oude prenten. En we breiden onze online voorraad continu uit. Mocht u hier niet de prent vinden waar u naar op zoek bent neem dan contact met ons op. Hebben wij de prent niet, dan weten wij in ons binnen- en buitenlandse netwerk vaak er één te vinden.

 • Antiquariaat De Wereld aan de Wand

  Staringstraat 5
  Nijmegen ( Gelderland )

  Wij zijn gespecialiseerd in wandkaarten en oude schoolplaten. Dit zijn landkaarten, vaak van een groot formaat, die aan een muur worden gehangen om functionele redenen, maar ook om esthetische redenen.  Algemeen bekend is de toepassing van de wandkaart in het onderwijs. Een groot deel van onze verkoopcollectie bestaat dan ook uit schoolwandkaarten  van Nederlandse makelij.

 • Antiquariaat Forum

  Tuurdijk 16
  t Goy-Houten ( Utrecht )

  Wij zijn gespecialiseerd in zeldzame tweedehands boeken en oude prenten. Antiquariaat Forum heeft een professionele kennis van de marktwaarde van fijne zeldzame boeken op alle gebieden. Wij kopen collecties of enkele items. In de meeste gevallen zul je hogere prijzen dan de veilingprijzen verkrijgen.

 • Antiquariaat Hans van der Ben

  Eversveld 2
  Geldrop ( Noord-Brabant )

  Alle antieke kaarten en prenten die zich nog in mijn verzameling bevinden kunnen tegen lage prijzen worden verworven. In onze verzameling vindt U oude landkaarten en stedenprenten uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Daarnaast beschikken wij ook over oude prenten van schepen, vogels, vlinders en bloemen alsmede decoratieve antieke aquarellen en  etsen

 • Antiquariaat Meuzelaar

  Burchtstraat 4
  Heusden ( Noord-Brabant )

  Wij verkopen antieke boeken,  oude prenten, kaarten en manuscripten.  Wij zijn voornamelijk geopend op afspraak, als er openingstijden gepland zijn kunt u deze vinden onder het menu contact. Antiquariaat Meuzelaar bevindt zich in Heusden, zodat u een eventuele afspraak met een bezichtiging van dit mooie vestingstadje kunt combineren.

 • Antiquariaat Plantijn

  Ginnekenmarkt 5
  Breda ( Noord-Brabant )

  De collectie van Antiquariaat Plantijn kan worden beschouwd als een van de grootste van de Benelux. Dat de verzameling antieke kaarten en prints divers is, bewijst dat niet alleen de collectie land- en  oude stadsplattegronden bevat, maar ook decoratieve devotieprints, geïllustreerde boeken, boeken over reizen van de 16e eeuw tot 1850, manuscripten en nog veel meer.

 • Beerens Prenten

  Kasteel Strijenerf 54
  Tilburg ( Noord-Brabant )
 • Blom & Blom Store

  Chrysantenstraat 20a
  Amsterdam ( Noord-Holland )
 • Das Gute Ist Immer Da

  Kleine Overstraat 33
  Deventer ( Overijssel )

  “Das Gute Ist Immer Da” is sinds 2001 gevestigd in de Kleine Overstraat in Deventer. Aanvankelijk gestart met de nadruk op Duitse literatuur en geschiedenis.  Maar inmiddels uitgegroeid tot een antiquariaat met onderwerpen als Biografieën, Streekgeschiedenis, Poëzie, Griekse en Romeinse Oudheid. Tevens een keur aan oude schoolkaarten en landkaarten. De nadruk ligt op het oudere boek.

 • Eduard van Dishoeck

  Raamsteeg 1
  Amsterdam ( Noord-Holland )

  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van oude prenten, oude landkaarten en antiquariaat boeken. Een origineel cadeau, een waardevolle aanvulling op uw eigen interieur en collectie, of een blijvende herinnering aan Holland. De kwaliteit en echtheid van de door ons geleverde producten staan hoog in ons vaandel. Op verzoek van de klant leveren wij een Certifcaat van Echtheid.

 • Edwards Wells

  Hamburgerweg 40
  Ermelo ( Gelderland )

  Cartografische antiquaar Edward Wells is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van antieke kaarten, stadsplattegronden, atlassen, topografische boeken en grafieken. We richten ons uitsluitend op authentiek materiaal, gemaakt en gepubliceerd in de periode van de 15e tot de 19e eeuw.

 • Jan Bazen

  Voorstraat 64
  Brielle ( Zuid-Holland )

  Wij verkopen alle soorten lijsten, oude kaarten, gravures, etsen en prenten. U kunt uw aanvraag ook telefonisch of per e-mail doorgeven. Wij verzorgen het inlijstwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Wij maken schilderijen schoon, reinigen oude etsen en gravures en ook voor lichte restauraties van gravures en etsen kunt u bij ons terecht.

 • Jan Knigge Boekengalerie

  Reitzstraat 9
  Hengelo ( Overijssel )
 • Kelderman Boeken

  Lithse Dijk 2
  Lith ( Noord-Brabant )

  In onze winkel hebben wij een grote sortering tweedehands boeken. Tussen meer dan 80.000 boeken vindt u misschien het boek dat u zoekt. Daarvan staan ruim 35.000 boeken online Daarnaast hebben we een kleine collectie oude landkaarten. De kaarten staan niet op internet. We verkopen ze uitsluitend via de winkel.

 • Kluen Antiek

  Rijksstraatweg 173
  Leersum ( Utrecht )
 • Paul Bremmers Antiquariaat

  Brusselsestraat 91
  Maastricht ( Limburg )
 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart