Top

Oude Stadsplattegronden

8 winkels gevonden

 • Antiquariaat De Boekenbeurs

  Turfkaai 33
  Middelburg ( Zeeland )

  Antiquariaat De Boekenbeurs bestaat sinds 1982.  Naast tweedehands boeken hebben wij een grote collectie oude stadsplattegronden, oude schoolplaten, oude foto’s en portretten, etsen en gravures. Wij zijn gevestigd in 2 monumentale panden in de binnenstad van Middelburg op loopafstand van het station.

 • Anno'85

  Reigerstraat 2
  Breda ( Noord-Brabant )

  Wij verkopen originele antieke meubelen, antieke kroonluchters en spiegels. Ook hebben wij een ruime keuze aan oude sculpturen, gravures, antieke schilderijen, chinees porselein, antieke kandelaars en ander klein antiek. U vindt ons markante hoekpand in het centrum van Breda, nabij de Grote Kerk.

 • Antiquariaat Plantijn

  Ginnekenmarkt 5
  Breda ( Noord-Brabant )

  De collectie van Antiquariaat Plantijn kan worden beschouwd als een van de grootste van de Benelux. Dat de verzameling antieke kaarten en prints divers is, bewijst dat niet alleen de collectie land- en  oude stadsplattegronden bevat, maar ook decoratieve devotieprints, geïllustreerde boeken, boeken over reizen van de 16e eeuw tot 1850, manuscripten en nog veel meer.

 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • Das Gute Ist Immer Da

  Kleine Overstraat 33
  Deventer ( Overijssel )

  “Das Gute Ist Immer Da” is sinds 2001 gevestigd in de Kleine Overstraat in Deventer. Aanvankelijk gestart met de nadruk op Duitse literatuur en geschiedenis.  Maar inmiddels uitgegroeid tot een antiquariaat met onderwerpen als Biografieën, Streekgeschiedenis, Poëzie, Griekse en Romeinse Oudheid. Tevens een keur aan oude schoolkaarten en landkaarten. De nadruk ligt op het oudere boek.

 • Eduard van Dishoeck

  Raamsteeg 1
  Amsterdam ( Noord-Holland )

  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van oude prenten, oude landkaarten en antiquariaat boeken. Een origineel cadeau, een waardevolle aanvulling op uw eigen interieur en collectie, of een blijvende herinnering aan Holland. De kwaliteit en echtheid van de door ons geleverde producten staan hoog in ons vaandel. Op verzoek van de klant leveren wij een Certifcaat van Echtheid.

 • Edwards Wells

  Hamburgerweg 40
  Ermelo ( Gelderland )

  Cartografische antiquaar Edward Wells is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van antieke kaarten, stadsplattegronden, atlassen, topografische boeken en grafieken. We richten ons uitsluitend op authentiek materiaal, gemaakt en gepubliceerd in de periode van de 15e tot de 19e eeuw.

 • Quist Antiquarian

  Voorstraat 50
  Dordrecht ( Zuid-Holland )

  Onze galerij, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht, herbergt onze mooie voorraad antiquarische boeken, kaarten en oude prenten. Een constant veranderende collectie, met de nadruk op kwaliteit. Onze referentiebibliotheek is legendarisch. Talrijke, vaak zeer zeldzame, bibliografieën, monografieën, cataloguswerken en een belangrijke verzameling historische veiling- en verkoopcatalogi, daterend al in de achttiende eeuw.

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart