Vind Oude Bouwmaterialen
in jouw buurt

Bekijk winkels

oude bouwmaterialen gecategoriseerd

Uitgelichte winkels

Bekijk alle winkels

Benko

Hemelstraat 6
Sint Jansteen ( Zeeland )

Davidowski BV

Virulyweg 32
Almelo ( Overijssel )

Het Oude Huis

Koepelstraat 4
Bergen op Zoom ( Noord-Brabant )

Sijf en Dax van Zuilen

Wilgenweg 21-23
Oudewater ( Utrecht )

Oude Bouwmaterialen zijn populair

Er zijn steeds meer liefhebbers van bijzondere , antieke en oude bouwmaterialen. Dit komt omdat een authentiek bouwmateriaal goed te combineren is met een moderne  of andere stijl. Of het nu om de (ver)bouw van een woning of om de restauratie van een historisch pand gaat, er is heel veel te koop. Van oude deuren tot tweedehands hekwerk. En van oude vloeren tot tweedehands ramen en kozijnen.

Bedrijven die antieke bouwmaterialen verkopen.

Er zijn veel bedrijven  die antieke bouwmaterialen in hun assortiment hebben. Een aantal van deze winkels hebben zich gespecialiseerd in een bepaald soort bouwmateriaal. Bijvoorbeeld in antieke schouwen. Of in oude wandtegels, oude plavuizen, tweedehands dakpannen en oude metselstenen.

Het kan een aardige speurtocht zijn om te vinden waar je naar op zoek bent. Daarom kan je het best je zoektocht beginnen op TweedehandsKwaliteit.nl. Op onze website zijn de winkels en bedrijven die deze authentieke bouwmaterialen in Nederland verkopen gemakkelijk te vinden. Zo kun je eenvoudig de winkel vinden die datgene verkoopt waar jij naar op zoek bent.

Bekijk winkels