Vind Tweedehands Fietsen
in jouw buurt

Bekijk winkels

tweedehands fietsen gecategoriseerd

Uitgelichte winkels

Bekijk alle winkels

Fietshuis Delft

Vrouwenregt 1
Delft ( Zuid-Holland )

GEJO Cycleworld

Lutterveld 7
Tiel ( Gelderland )

Rijwielshop Roosendaal

Stationsplein 3b
Roosendaal ( Noord-Brabant )

Van Beek’s Rijwielhandel

Verbindingsweg 29a
Voorthuizen ( Gelderland )

filiaal:
Westerdorpsstraat 87
Hoevelaken

Tweedehands fietsen kopen in een goede fietsenwinkel

Het is verstandig om bij aanschaf van een tweedehands fietsen ook eens te gaan kijken bij een goede fietsenwinkel. Dan blijkt dat de prijzen niet veel hoger zijn dan bij een particulier. Bovendien weet je dat je dan zeker dat er geen extra kosten bijkomen door onverwachte reparaties op korte termijn. Simpelweg omdat gerenommeerde fietsenzaken niet hun naam te grabbel willen gooien door de verkoop van een slechte gebruikte fiets.
Je kunt het beste de gebruikte fietsen in de fietsenwinkels bij jou in de buurt eerst via TweedehandsKwaliteit.nl online vergelijken in aanbod en prijs voordat je een tweedehands fiets gaat kopen.

Nederland is een fietsland

Nergens wordt zoveel gefietst als in Nederland. Samen met Denemarken komt Nederland als beste fietsland in Europa uit de bus. Dit is ook niet zo vreemd. Door de goede infrastructuur het milde klimaat en het vlakke landschap is fietsen in Nederland veilig, makkelijk en heel ontspannend. Er zijn ruim 32.000 kilometer veilige, vaak vrij liggende fietspaden. Bovendien is de bewegwijzering van het aller hoogste niveau, waardoor je als fietser haast niet kan verdwalen.

De fiets is een gezonde wijze van vervoer en u bent als fietser milieubewust bezig. Zo draagt u ook nog bij aan een duurzame samenleving. Ook is de fiets een relatief veilig vervoersmiddel, want Nederland behoort tot de 5 meest verkeersveilige landen. Nog een voordeel is dat je nooit vertraging kan hebben met de fiets. Je komt met de fiets dus meestal op tijd! Heb je nog geen fiets? Er zijn genoeg tweedehands fietsen winkels in Nederland te vinden, op deze pagina vind je een overzicht.

Al met al is het niet verwonderlijk dat ons land ruim 18 miljoen fietsen rijk is. Voor elke doelgroep is er wel een fiets op de markt. Van moederfiets tot mountainbike en van elektrische fiets tot tandem. De keuze om een fiets te kopen is enorm en voor elke beurs is er wel een fiets. Voor degenen die minder geld aan een fiets willen uitgeven is er altijd de mogelijkheid om een goede tweedehands fiets te kopen.

Bekijk winkels