Top

Tweedehands Tandem Fiets

6 winkels gevonden

 • Bike Deals

  Nikadel 75
  De Koog- Texel ( Noord-Holland )
 • Dikkenberg Tweewielers

  Hamsestraat 36
  Opheusden ( Gelderland )

  filiaal:
  het Dorpsplein 25
  Herveld
 • Rijwielshop Westkapelle

  Zuidstraat 125
  Westkapelle ( Zeeland )

  Onze winkel in Westkapelle ( Zeeland) is een service gerichte, vooruitstrevende zaak met kwaliteit hoog in het vaandel. In 2015/2016 een eervolle vermelding in de TOP 50 beste fietsenzaken van Nederland. Met ruim assortiment tweedehands fietsen.

 • ?

  Uw winkel hier?

  Wilt u ook gevonden worden​ en profiteren van alle voordelen?

  Meer informatie over aanmelden
 • TRIA Fietsen

  Papenhoef 21
  Lieshout ( Noord-Brabant )
 • Van Beek's Rijwielhandel

  Verbindingsweg 29a
  Voorthuizen ( Gelderland )

  filiaal:
  Westerdorpsstraat 87
  Hoevelaken

  1500 m2 fietsplezier! Specialist in de verkoop van gebruikte fietsen, van kinderfiets tot elektrische fiets. Altijd 400 stuks op voorraad. Voorzien van garantie en technisch nagezien.
  Dealer van de merken Gazelle, Batavus, Sparta, BSP en Kreidler.

 • Uw locatie is te specifiek voor deze zoekopdracht

  Zoek in geheel Nederland

  Of zoom uit op de kaart

Wanneer een Tweedehands Tandem fiets

Een tweedehands tandem fiets is een fiets voor twee personen. Het is een ideale fiets voor mensen die graag samen fietsen.  Vooral als het voor één van de twee wat lastiger wordt om de ander te volgen. Dit kan komen door verschil in conditie. Maar voor mensen met een visuele of andere beperking, kan de tandem ook een prima oplossing zijn om toch lekker samen op stap te gaan en lekker van de natuur te genieten.

Andere bijkomende voordelen van de tandem zijn o.a. de hogere snelheid die je kunt halen, je kunt lekker met elkaar kletsen, één kan de kaart lezen terwijl de ander fietst en het is minder vermoeiend als je samen kan trappen. Nadelen zijn de hoge aanschafprijs en de lengte van de tandem, wat weer lastig kan zijn met parkeren, opbergen en vervoeren.

Zeker omdat de aanschafprijs zo hoog is, kan het interessant zijn om een goede tweedehands tandem te kopen. Het aanbod zal niet groot zijn, maar op onze website zijn gemakkelijk goede fietsenwinkels te vinden die tweedehands tandems verkopen.