Vind Tweedehands Woonaccessoires
in jouw buurt

Bekijk winkels

tweedehands woonaccessoires gecategoriseerd

Uitgelichte winkels

Bekijk alle winkels

Antes Art 1900

Noordeinde 202
Den Haag ( Zuid-Holland )

Art Deco Enzo

Tolweg 23
Oud-Annerveen ( Drenthe )

Burbri International

Oosteinderweg 201a
Aalsmeer ( Zuid-Holland )

Den Terugblik

Van Bylandtstraat 3
Tilburg ( Noord-Brabant )

Het Brocante Schuurtje Nietap

J.P. Santeeweg 108
Nietap ( Drenthe )

Goedkope tweedehands woonaccessoires

Wil je op een goedkope manier je huis gezellig maken, denk dan eens aan tweedehands woonaccessoires. Deze zijn heel goed te combineren met verschillende stijlen. Denk bv aan industriele of antieke woonaccessoires met moderne meubels. Juist de wat oudere doorleefde items doen het dan heel goed en zorgen ervoor dat een interieur niet te strak en zakelijk wordt. Ook landelijke woonaccessoires zijn tegenwoordig erg gewild. Ze geven een warme uitstraling aan je interieur.

Enkele ideeën voor de verschillende woonvertrekken

Hieronder volgen een aantal ideeën  voor verschillende woonvertrekken die je via Tweedehandskwaliteit.nl kan opzoeken.

Voor in de huiskamer kun je denken aan antiek zilver, chinees porselein of  Delfts aardewerk. Maar ook oude fotolijstjes,  tweedehands kandelaars, of antiek kristal  brengen stijl in de huiskamer.

Denk in een hal kunnen eens aan een  antieke spiegel,  een antieke vaas of een antiek gewei. Een tweedehands tapijt, een oude koffer of opgezette dieren kunnen de hal van een woning ook opfleuren. 

Als je iets leuks  voor in de keuken zoekt denk dan eens aan oude blikken, antieke wandborden, antiek glaswerk of oude manden.

De babykamer kan iets aparts krijgen met  een antiek hobbelpaard of een antiek vogelkooitje.  Veel moderne  stijlen in de slaapkamer zijn mooi te combineren met een antieke Franse spiegel of een oude paspop.

Tot slot wordt de werkkamer een echte studeerkamer met  een antieke globe of oude fotolijstjes.

Antieke en brocante winkels

Veel van deze landelijke of antieke woonaccessoires zijn te vinden in antiek en brocante winkels. Via onze website TweedehandsKwaliteit.nl zijn deze artikelen dan ook gemakkelijk te vinden  in een winkel bij jou in de buurt.

Bekijk winkels