Vind Verzamelingen
in jouw buurt

Bekijk winkels

verzamelingen gecategoriseerd

Uitgelichte winkels

Bekijk alle winkels

Via-Hannah

Hessenweg 27
Hardenberg ( Overijssel )


Verzamelingen

Iedereen heeft in zijn leven wel eens één of meerdere verzamelingen gehad. Het begint meestal al op jonge leeftijd. Schelpjes, postzegels, stenen, voetbalplaatjes, pennen of bierviltjes. Het leuke aan verzamelen is dat je kan ruilen als je iets dubbel hebt. Zo kun je proberen om een verzameling compleet te maken. Je hebt verzamelaars die verzamelen om de sport of als een soort hobby. Het kan verslavend werken. Maar er zijn ook verzamelaars die alleen dingen verzamelen van waarde. Denk aan oude poppen, oude ansichtkaarten of  antieke wapens.

Verschillende soorten verzamelingen

Je kan één voorwerp verzamelen, bv oude reclameborden, oude schoolplaten of oude gokkasten. Andere mensen verzamelen weer alles van één onderwerp of persoon. Voorbeelden zijn blikken speelgoed, alles van Coca Cola, het Koninklijk Huis of Elvis Presley.  Weer andere mensen verzamelen bijzondere collectors items. Zoals een tweedehands jukebox, een tweedehands flipperkast, een oude kassa  of een antieke benzinepomp. Nostalgie kan ook een reden van verzamelen zijn. Voorbeelden hiervan zijn het verzamelen van  antieke  kleding, antiek gereedschap of antiek speelgoed.

Hoe vind je gemakkelijk de winkels

Winkels die verzamelingen aanbieden  vind je gemakkelijk op TweedehandsKwaiteit.nl. Op deze website kun je eenvoudig bv één van bovengenoemde items op zoeken. Je krijgt dan de winkels in heel Nederland of bij jou in de buurt te zien die deze verzamelingen inkopen of verkopen. 

Bekijk winkels