Winkels met een eigen website

Wat houdt plaatsing in?

Bij plaatsing op TweedehandsKwaliteit.nl  kun je het volgende verwachten:

1. Wij plaatsen je winkel op deze manier bij de hoofdcategorieën en subcategorieën die je aan ons hebt opgegeven met een foto naar keuze (of door ons geselecteerd)

2. Als je op de gele button ‘Bekijk Winkel’  klikt krijg je een eigen pagina waar je de volgende gegevens kunt laten zien : een stukje over de winkel, alle categorieën waar je vindbaar onder wilt zijn, een button die linkt naar je eigen website, een button die linkt naar je Facebookpagina en/of Instagrampagina, de adresgegevens, de openingstijden en een dynamische kaart.

3. De kosten voor een plaatsing op TweedehandsKwaliteit.nl bedragen €5 per maand*. Er is geen opzegtermijn. De betaling vindt achteraf plaats, aan het eind van ieder kwartaal middels een automatische incasso. De factuur krijgt u opgestuurd via de mail. 

4. Als je je winkel wilt uitlichten kost dit €25 per week* op de homepage en €10 per week* op de pagina van jouw productcategorie. Als je winkel ‘uitgelicht’ wordt betekent dit dat je winkel bovenaan de pagina verschijnt met een duidelijk opvallend kader.

(*) de bedragen zijn exclusief BTW